Λίγα λόγια για μας...

  • Blog Picture

Η εταιρεία PETRAS CAR RENTAL S.A. με έδρα την Σητεία της Κρήτης, δραστηριοποιείται με επιτυχία πάνω απο 20 χρόνια στο χώρο της ενοικίασης αυτοκινήτων έχοντας μέχρι σήμερα χιλιάδες ευχαριστημένους πελάτες.

Διαθέτουμε πλούσια συλλογή αυτοκίνητων με την οποία έχουμε την δυνατότητα να προσφέρουμε λύσεις σε κάθε ανάγκη που προκύπτει για την κίνηση σας. Είτε για επαγγελματικούς λόγους είτε για λόγους αναψυχής σας βοηθάμε να βρείτε την καλύτερη δυνατή λύση μέσα από ένα στόλο αυτοκινήτων με νέα και αξιόπιστα μοντέλα όλων των τύπων από τις μεγαλύτερες και πιο αναπτυγμένες βιομηχανίες.


Είναι τιμή μας να έχετε τις πιο όμορφες κι αξέχαστες διακοπές που είχατε ποτε στην Κρήτη. Τα ενοικιαζόμενα αυτοκίνητα "PETRAS" συμβάλουν στην πολυτέλεια αυτή, με την δική σας πάντα επιλογή.  Ερχόμαστε σε επαφή μαζί σας για τις λεπτομέρεις παράδοσης και παραλαβής του οχήματος. Το γραφείο μας είναι ανοικτο όλο το χρόνο για να σας λύσει οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία για την εκμίσθωση του οχήματος. 

Ευχαρίστηση μας να σας προσφέρουμε πληροφορίες για την διαμονή και την διατροφή σας στην περιοχή της Σητείας, του Μακρυγιαλού, του Παλαικάστρου και των γύρω περιοχών.

η φιλοσοφία μας